Bineînţeles că cine face mai şi desface – vrăji adică !

   Pentru asta sunt vrăjitoarele : să facă şi să desfacă vrăji.

   Unele persoane devin dependente de vrăjitoare, umblă de la una la alta.

   Ne aflăm în faţa unui scenariu cu doi poli (agresiune, contraagresiune), cu doi participanţi (cel care face farmece şi cel care le desface) şi doi clienţi (cel care cere răul din ranchiună, invidie sau răzbunare şi cel care vrea să se vindece de rău).

   Dezlegarea şi desfacerea sunt aşadar lucrări vrăjitoreşti pentru îndepărtarea de casă, de maşină, pământ, animale, construcţii, sedii de firme ori persoane a răului care preexistă, coexistă ori s-a plătit pentru a fi făcut de către anumiţi profesionişti ai răului.

   Dezlegările se fac îndeosebi în perioadele de post, în anumite perioade ale anotimpurilor, pe fondul creşterii şi descreşterii fazelor lunare.

   Culmea culmilor este că vrăjitoarele se folosesc de biserică, de influenţa energiilor benefice, de efectul slujbelor, pomelnicelor şi instrumentelor de cult bisericesc a căror influenţă benefică o convertesc în rău.

   Vraja cu „păpuşa” spre exemplu se desface cu scule speciale (instrumente) : oala, vârtelniţa, apa curgătoare, pâinea, aghiazma, sarea, oala veche-oala nouă, conţinutul se varsă la casa cu pricina după ce a fost vrăjit etc.

   „ Dat, cerut şi plătit „- nu-i aşa ?

   Doriţi să se şteargă efectele nocive şi cele malefice ale intervenţiilor vrăjitoreşti ?

   Doriţi să vă meargă mai bine cu sănătatea, afacerile, sporul casei, profesia, examenele, călătoriile, relaţiile cu colegii de serviciu şi cele familiale şi să nu mai trăiţi coşmarurile şi groaza zădărniciei ?

   Doriţi să se anihileze vrăjitoriile făcute împotriva dumneavoastră ?

   Dezlegarea vrăjilor, descântecelor, farmecelor, blestemelor nu aparţine numai domeniului vrăjitoarelor, puterilor lor.

   Există, dragi prieteni, şi alte persoane, specializate în magia albă, dotate de Divinitate cu puteri imense, şi care utilizează benefic energiile şi forţele angelice ale astralului şi vă ajută să scăpaţi de necazuri.

   Aceste intervenţii vor fi însă cu efect permanent şi nu veţi mai fi nevoiţi să apelaţi periodic la alţi meseriaşi  pentru a fi în siguranţă .

 

 

La nevoie şi dacă nu aţi găsit

dezlegarea, vă dezlegăm noi ! 

 

  

 

 

     

 

 

Copyright © 2004 Biomagikstar. Toate drepturile rezervate.